Renovering af badeværelse i Thisted og omegn

Har du en drøm om at få et badeværelse, som er specielt tilpasset dine ønsker og behov, kan Tingstrup Murerforretning A/S hjælpe dig.

Et godt badeværelse, hvor komfort og velvære er I højsædet, er rigtig livskvalitet​

 

Renovering af badeværelse – Dit personlige badeværelse

Har du en drøm om at få en renovering af dit badeværelse i Thisted eller omegn, som er specielt tilpasset dine ønsker og behov? Tingstrup Murerforretning A/S kan hjælpe dig. Vi samarbejder med dygtige håndværkere og vvs’ere, og kan derfor tilbyde dig totalløsning på dit nye badeværelse.

Dermed klarer vi alt med renovering af dit gamle badeværelse, til dit nye badeværelse står klar til brug.

Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning i samarbejde med vores fliseleverandør. Var det noget med et spabad? Ønsker du flotte flisemosaikker? Tingstrup Murerforretning A/S kan opfylde dine inderste ønsker!​

 

Alle typer reparationer udføres

Har du et velfungerede badeværelse af ældre dato, kan Tingstrup Murerforretning A/S træde til, hvis du er uheldig med en skade.

Vi kan skaffe mange forskellige typer materialer, og montere nyt i gamle badeværelser, uden det ”stikker” uheldigt frem.

Vores speciale i badeværelser er vandskuring med murstensmønster på gamle fliser.​

Skal dit nye badeværelsesgulv belægges med klinker, eller trænger dine gamle klinker til en opfriskning, klarer vi også  klinkearbejdet.

 

Kontakt os om renovering af badeværelse i Thisted og omegn

Skal vi hjælpe med renovering af badeværelse i Thisted eller omegn? Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan altid ringe på telefon (+45) 30 95 39 79 eller skrive en mail til os på info@tingstrupmurerforretning.dk.

Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular her. Vi står klar til at løse opgaven for dig.

Se billeder her

Se billeder af vores arbejde nedenfor.