Facaderenovering med Skalflex

Tingstrup Murerforretning A/S har mange års erfaring med facaderenoveringer.

Trænger dit hus til et ansigtsløft eller måske en Skalflex efterisolering? Så tag en snak med os

Tingstrup Murerforretning A/S har mange års erfaring med facaderenoveringer. Vi lægger vægt på det gode håndværk og den høje kvalitet, derfor bruger vi kun højkvalitetsprodukter som Skalflex i vores arbejde.

Vi stiller vores ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt har gjort, at din facade ikke fremstår så smuk, som den burde.

Vi reetablerer, renser, og reparerer facader på parcelhuse, villaer, beboelsesejendomme og kontorer. Vi klarer alt fra mindre vedligehold til større udskiftninger af murværk og bygningsdele.

 

Trænger dit hus til isolering, og kan den ikke hulmursisoleres, kan vi tilbyde Skalflex, udvendig facadeisolering

Vi udfører også “Net-puds” facaderenovering, der er beregnet til nedslidte og ødelagte facader, samt sætningsskader. Det er en stærk og holdbar renoveringsmetode.

Der findes mange muligheder inden for facaderenovering, og vi rådgiver dig gerne, så du igen kan få et hus med en smuk facade.

 

Kontakt os om facaderenovering og Skalflex i Thisted og omegn

Ønsker du uddybende information om Skalflex og en vurdering af dit hus? Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan altid ringe på telefon (+45) 30 95 39 79 eller skrive en mail til os på info@tingstrupmurerforretning.dk.

Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular her. Vi står klar til at løse opgaven for dig.

Se billeder her

Se billeder af vores arbejde nedenfor.